Orvostechnikai partnereink


GETINGE: 100 ÉV ORVOSTECHNIKAI TAPASZTALAT

A több mint 100 éves múltra visszatekintő GETINGE AB a világ legnagyobb sterilizáló és műszermosogató gyártója és forgalmazója, készülékei több mint 100 országban megtalálhatóak. A GETINGE berendezéseit kórházak, a gyógyszeripar és a laboratóriumok számára tervezi és fejleszti. 

A GETINGE sikere abban rejlik, hogy megbízható, ergonómikus, a felhasználó igényeihez maximálisan igazodó készülékeket kínál, mindezt költséghatékonyan, a felhasználók megelégedésére.

Alapításkor a társaság fő tevékenységi köre orvosi műszerek forgalmazására, ezen belül a GETINGE AB kizárólagos képviseletére és szerviz szolgáltatására tevődött ki. Magyarországon megközelítőleg 90 kórházban működik GETINGE sterilizátor, melyet a HOGE Kft. telepített és szervizel. A gyógyszeriparban is jelentős referenciával rendelkezünk.


MAQUET: PIACVEZETŐ LÉLEGEZTETŐK

A MAQUET az orvostechnológiai megoldások világelső szolgáltatója, a GETINGE csoport tagja. A műtőkre (OR) és Intenzív Osztályokra (ICU) összpontosító vállalat olyan megoldásokat fejleszt, amelyek lehetővé teszik a páciensek magas színvonalú kezelését.

A MAQUET Critical Care piacvezető a lélegeztetők terén (Frost & Sullivan - Market Leadership Award, 2005) amely a termékek legmagasabb szintű biztonságának és minőségének köszönhető. Az első SERVO lélegeztető 1971-es bemutatása óta a SERVO a világ első számú lélegeztető márkája lett, amely név alatt szereplő lélegeztető gépek a világ majd összes országában megtalálhatóak. 

2004. tavaszától tevékenységi körünk egy új üzletággal a MAQUET, világ egyik vezető gyártó, lélegeztető gépek kereskedelmével és szervizelésével bővült. Az ország különböző kórházaiban összesen 333 db lélegeztető és 38 db altatógépet telepítettünk.  Az ország különböző kórházaiban összesen 333 db lélegeztető és 38 db altatógépet telepítettünk.