60 millió forint érhető el infekciókontroll fejlesztésére

Megjelent az inflekciókontroll gyakorlati megvalósítását támogató EPOP pályázati lehetőség, melynek keretében 60 millió forintos támogatást szerezhetnek a fekvőbeteg ellátást nyújtó intézmények.  Cégünk a sikeres pályázat megvalósítását díjmentes tanácsadással segíti.

 

A Széchenyi 2020 program keretében nemrégiben jelent meg az Infekciókontroll tevékenységek gyakorlati megvalósítása a fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményekben című, EFOP-1.8.21-18 kódszámú pályázati felhívás, melynek pontos részletei weboldaunkról ide kattintva tölthetők el.

A legfontosabb tudnivalók az EFOP-1-8-21-18 pályázattal kapcsolatban:

  • A támogatási kérelem 2019. június 24. és 2019 július 25. között nyújtható be.
  • A maximálisan megpályázható összeg 60 millió forint.
  • A támogatás gépbeszerzésre is fordítható.

A pályázat benyújtásához cégünk, a HOGE Orvosi Műszer Kft. minden segítséget megad. Sikeres elbírálás esetén így az együttműködő intézmények megújíthatják központi sterilizáló gépparkjukat, illetve a jelenleg elérhető legkorszerűbb megoldásokra térhetnek át. Az érintett intézményeket a minél sikeresebb pályázat érdekében a HOGE díjmentes szakmai tanácsadás keretében segíti. A Getinge sterilizáló berendezések, illetve mosogatógépek beszerzésére is felhasználható pályázat kapcsán cégünk áll minden érdeklődő rendelkezésére.

További információ, kapcsolat

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.