Átadtuk az EGIS gyógyszergyár új konyháját

Átadtuk az EGIS gyógyszergyár új konyháját. A meglévő étterem teljes építőipari átépítését követően a gyógyszergyár egy teljesen új, 600 adagos konyhát és éttermet kapott. 

A konyha a HOGE Kft.-től megszokott módon komplett Electrolux technológiával rendelkezik, amelyben megtalálható az AUDI és a LEGO gyárban már bizonyított svájci ProThermatic nyomás alatti multifunkciós főzőüst/sütőserpenyő is. A főzősziget 900XP berendezésekből lett összeállítva, a sütési és párolási feladatokat air-o-convect Touch gőzpárolók látják el. A konyhában számos EcoStore hűtőszekrény, illetve Standard Benefit hűtött munkaasztal üzemel. A fehérmosogatóban egy közel 3000 tányér óránkénti kapacitású WTM moduláris mosogatógép üzemel, amely szárítózónával kiegészítve látja el a mosogatási feladatokat. Az étterem rozsdamentes acél kiszolgáló pultokat kapott, amelyből nem hiányozhat a manapság már egyre több helyen megtalálható látványkonyha egység sem, amely indukciós WOK serpenyővel, szeletsütővel és vízfürdős melegen tartóval van felszerelve.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.