Az IKEA a HOGE Kft.-t választotta legújabb konyhájának kivitelezéséhez

Nagy megtiszteltetés cégünk számára az IKEA-val való együttműködés. A Budapest, Örs vezér téri áruház új konyhája a HOGE Kft.-től már megszokott módon komplett Electrolux konyhatechnológiával lesz felszerelve.

A konyha szívét az Audi, a Bosch és a LEGO gyárban is üzemelő, az Electrolux svájci gyárában készülő ProThermatic nagy kapacitású (HD) berendezések adják. A konyhában helyet kap egy érintő kijelzős Touchline gőzpároló is, amely reményeink szerint tökéletesen meg fog felelni az IKEA szigorú elvárásainak. Az olajban készített ételeket az Electrolux legújabb automata, súlyérzékelős olajsütőivel készítik majd. A mosogatási feladatokat egy rendkívül környezetbarát Green&Clean, 5400 tányér óránkénti kapacitású alagutas mosogatógép, valamint egy kifejezetten tálcák mosogatására kifejlesztett szalagos mosogatógép látja el. A Green&Clean mosogatógép érdekessége, hogy csupán 0,4 liter (1 pohár) friss vizet használ 18 db tányér (1 kosár) elmosogatásához. A tálcák az étteremből egy speciális, automata szalag rendszeren keresztül jutnak be a mosogató helyiségbe, ahol kompakt hulladékkezelő berendezések is üzemelni fognak.

A HOGE Kft. kivitelezi a komplett hűtőkamra blokkokat, hűtőregálokat és valamennyi vendégtéri éttermi pultot is.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.