A céges dokumentumok védelmében – Ügyviteli konferencián mutatkozott be az ISEO okos zár

Ha nincs rend a cég adminisztrációjában, dokumentumkezelésében, aktáiban, az törvényszerűen káoszhoz, működésképtelenséghez vezet – no és persze az sem árt, ha ezekhez a dokumentumokhoz csak a megfelelő jogosultságokkal rendelkező személyek férhetnek hozzá. Erre és még sok minden másra is megoldást kínál az ISEO okos zár, mely nemrégiben a Piac és Profit Ügyviteli trendek konferenciáján mutatkozott be.

 

Nem pusztán konkrét helyiségek, vagy éppen szigorúan titkos céges iratok védhetők egyszerűen és kényelmesen az ISEO okos zár segítségével; egy vállalkozás életében számos olyan élethelyzet adódik, ahol igazán nagy segítség lehet egy ilyen intelligens megoldás – derült ki a HOGE Kft. képviselőjének előadásából a Piac és Profit által szervezett Ügyviteli trendek konferencián, az alábbiakban ezekből adunk ízelítőt.

Munkában a digitális portás

Az ISEO okos zár ellenőrzési funkciója tetszőleges időtartamra előre ki-, illetve bekapcsolható. Átjáró üzemmódban pl. nem ellenőrzi a jogosultságot, vagyis a kollégák szabadon juthatnak be egy egyébként védett helyiségbe, majd a megfelelő időpontban bekapcsol a rendszer, s innentől kezdve csak nyitási engedéllyel lehetséges a belépés.

Munkaidőnyilvántartás egyszerűen

A részletes naplózásnak köszönhetően minden dolgozó mozgása követhető, mindez külön blokkolóóra használata nélkül – s persze kockás füzetre, excel táblára sincs már szükség.

Egyszeri belépési engedély a különleges helyzetekre

Főnök, beteg lett a raktáros, nem tudunk bemenni az anyagokért!” – hangzik el egyik reggel a mielőbbi megoldásért kiáltó mondat. Az ISEO okos zárhoz tartozó ingyenesen letölthető applikáció segítségével azonban ideiglenes belépési engedélyek adhatók ki mobiltelefonra, s akár egyszeri nyitási engedély (virtuális kulcs) is küldhető távolról.

Az ISEO okos zár persze ezen felül számos további előnnyel rendelkezik, telepítése pedig nem igényel semmilyen átalakítást, fúrás-faragás nélkül néhány perc alatt üzembe helyezhető. A megoldásról további részletek itt olvashatók.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.