A Medicover ismét a HOGE-t választotta

Nem először és reményeink szerint nem is utoljára választotta cégünket hazánk egyik legnagyobb múltra visszatekintő magán egészségügyi intézménye, a Medicover Magánklinika.

A korábbi orvostechnikai eszközök szállítása, telepítése és üzemeltetése során tapasztalt kifogástalan szakértői támogatás és szervizháttér, valamint a verhetetlen ár-érték arány egyaránt szerepet játszott abban, hogy a Medicover Magánklinika ismét cégünket választotta partneréül. Orvostechnikai üzletágunk az újabb megrendelés keretében gőzsterilizáló valamint műszermosogató eszközöket szállított az immár 20 éve sikeresen működő és bővülő magán egészségügyi intézmény számára.

A GETINGE HS 44 gőzsterilizáló hatékonyan sterilizál gyakorlatilag mindenfajta általános felhasználásra szánt eszközt, amelyet egy kórház napi szinten használ. A szintén GETINGE gyártmányú 46-4 típusú, számítógéppel vezérelt műszermosogató automatizált, ugyanakkor gazdaságos megoldást kínál a sebészeti műszerek, üreges edények, mosdótálak, cumisüvegek, konténerek, laboratóriumi üveg és anesztéziás eszközök közepes szintű fertőtlenítésére és szárítására.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.