Okos zárat kültérre? Nem gond!

Sokan gondolják úgy, hogy az okos zárak – mivel működésükhöz elektromos áram szükséges – nem igazán alkalmazhatók kültéri ajtókon. Pedig megfelelő védelemmel ellátva ez egyáltalán nem így van, ennek köszönhetően az ajtó okosításáról akár zord időjárási körülmények között sem kell lemondanunk.

IP66 – ez az a jelzés, ami elektromos berendezések, így pl. okos zárak esetében is megmondja, hogy az adott eszköz használható-e kültéri, akár zord időjárási körülmények között. Szerencsére kínálatunkban az ISEO Libra okos zár IP66 minősítéssel rendelkező változata is elérhető. A kültéri használatra felkészített eszköz ráadásul a MABISZ besorolásból az elérhető legmagasabb minősítést is megkapta (MSZ EN 15684 alapján 2-es besorolás).

Természetesen ez termék is a meglévő henger zár helyére könnyedén beszerelhető, s éppúgy nyitható okos telefonnal, mint RFID kártyával, vagy taggel, illetve bankkártyával. Ideális megoldás homlokzati ajtóra, vagy kültéri kapura.

Szeretne többet megtudni az ISEO Libra okos zárról? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.