Otello – virtuális kulcsok küldése felhőből

Aki apartmanok kiadásával foglalkozik, vagy éppen a rövid távú lakáskiadásban érdekel, szinte kizárt, hogy ne szembesült volna már egy gyakori kényelmetlenséggel: a későn, akár éjszaka érkező vendégnek kulcsot kéne adni a lakáshoz, szobához, de ehhez mindenképpen személyes találkozóra van szükség.

 

Pedig erre ma már nem igazán van szükség, az általunk forgalmazott ISEO Libra okos zár egyik igazán hasznos kényelmi funkciója éppen a fenti problémára kínál frappáns megoldást Otello névre hallgató applikációján keresztül: a rendszerből virtuális kulcsot küldhetünk vendégünknek. Az Otello ráadásul böngészőből is könnyedén elérhető, illetve kezelhető, így semmilyen extra informatikai szoftverre nincs szükség.

A felhő alapú szoftverben ajtócsoportokat is létrehozhatunk, így egy virtuális kulccsal több ajtó nyitásához is adhatunk engedélyt (pl.: a főbejárat és a szoba), az egyes foglalások kezelését pedig a szobatükör nevű funkció segíti.

A megoldás kiépítése nem igényel fúrást, faragást, minden nyitási esemény, mint ahogy a zárban lévő elemek aktuális töltöttségi szintje is, online nyomon követhetők.

Az Otelloban előállítható virtuális kulcsok éves licencszerződés esetén korlátlan számban készíthetők, de kredit alapú – az igényeket pontosan tükröző - vásárlás is elérhető.

Szeretne többet megtudni az ISEO Libra okos zár és az Otello képességeiről? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.