PC World: Egy igazán okos zár kényelmes extrákkal

A PC World hasábjain is hadat üzentünk a hagyományos kulcsoknak, az informatika, számítástechnikai újdonságait első kézből tárgyaló lap is beszámolt az általunk forgalmazott ISEO Libra okos zár elképesztően megnyerő funkcionalitásáról.

A hazai piacon kapható ma kapható legjobb okos otthon megoldásokat gyűjtötte egybe és mutatta be legutóbbi lapszámában a PC World magazin. Az összeállításban az általunk forgalmazott ISEO Libra okos zár is helyet kapott: funkcióit tekintve az eszköz olyat tud, mint a milliókért vásárolható beléptető rendszerek, egy magyar nyelvű appból szinte minden paramétere menedzselhető.

Az ISEO Libra segítségével könnyedén szabályozhatjuk, hogy ki, mikor és meddig tudja nyitni az okos zárral felszerelt ajtót. Lehetőség van például arra, hogy egy kiérkező szerelő, takarítónő a megadott időszakban (pl. délután 14 és 20 óra között) tudjon belépni lakásunkba. Az okos zár minden nyitást naplóz, beleértve a jogosulatlan nyitási kísérleteket is. Mindezek mellett az IP66 védelemnek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is tökéletesen alkalmas, hiszen ellenáll a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is.

A cikk teljes terjedelmében a PC World online változatában is olvasható.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.