Tüdőprotektív lélegeztetés? GETINGE SERVO-u!

A tüdőprotektív lélegeztetést segítő üzemmóddal egészült ki a GETINGE SERVO-u lélegeztetőgép. Az utólag is telepíthető opciók segítségével egyszerűen elvégezhető a transzpulmonális nyomásmérés az alveolus toborzás és PEEP titrálás. A szoftver és hardver hozzáadásának ráadásul nincsenek extra feltételei, hiszen a moduláris felépítésű gépeink ezt lehetővé teszik. Az optimális lélegeztetés beállításához ugyanakkor a már jól ismert funkciók is rendelkezésre állnak.

• A volument és a nyomást a beállított célérték függvényében jeleníti meg a SERVO COMPASS virtuális alveolus.

• A STRESSZ INDEX meghatározása állandó áramlás mellett létrejövő nyomás-idő görbén alapul. A határérték feletti adat arra utal, hogy a tüdő túlfeszül.

• Az OPEN LUNG TOOL a mért lélegeztetési értéket, a tüdő mechanikai működését és a gázcserét mutatja légzésről légzésre. Használatával elősegíthető az alveolus toborzás és más légzőrendszeri beavatkozások kiértékelése.

Szeretne többet megtudni a GETINGE SERVO-u tüdőprotektív lélegeztetést segítő üzemmódjáról? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinket, vagy kérjen ajánlatot.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.