Minden Vendég elvárja, hogy a számára felszolgált, ínycsiklandó ételek, vagy hűsítő italok makulátlanul tiszta tányérokon, tálcákon, poharakban kerüljenek tálalásra, illetve hogy az evőeszköz, melyet kézbevesz csillogó és kellemes tapintású legyen.

A tisztaság, bizalmat eredményez, mely jelentős mértékben hozzájárul a Vendég  teljesség élményéhez és ezzel ahhoz, ami talán a legfontosabb, hogy újra és újra visszatérjen.

Az Electrolux a higiéniát, a tisztaságot nagyon fontosnak tartja, ezért különböző, professzionális mosogatástechnikai megoldásokat fejlesztett ki, melyekből az adott vendéglátóipari egység típusának, forgalmának és lehetőségeinek megfelelően segítünk kiválasztani azt, amely legjobban alkalmazkodik a mindennapi munkavégzéshez.

A mosogatógépek tervezésekor az Electrolux mérnökei nagy hangsúlyt fektettek környezetünk megóvására és a gazdaságos üzemeltetés elérésére is, ezért a palettán szereplő berendezések kedvező üzemeltetési és minimalizált környezetszennyezési mutatókkal rendelkeznek. Alacsony a vegyszer és a vízfogyasztásuk, illetve energiafelvételük az igényelt mosogatási kapacitás függvényében optimalizált.

Partnereinknek nem csak mosogatógépet, hanem komplex megoldásokat kínálunk!

 

Átmenő rendszerű, kosártovábbítós "Rack type" mosogatógépek

Átmenő rendszerű, szalagos "Flight type" mosogatógépek

Üzemi "fekete" edény mosogatógépek

 

Tálcaszállító
szalagrendszerek

Tálcaszállító lift és
szalagrendszerek

Hulladék darálók, víztelenítők, "konyhamalac"

 

Vízlágyító
berendezések

Szortírozó asztalok, mosogatók, bevezető és kivezető asztalok, kézmosók

Vegyszerek, kosarak,
csaptelepek

 


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink