A Flow-i fejlesztése alatt az összes Servo lélegeztetőgépekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatunkat felhasználatuk, hogy egy egyedi és innovatív technológiákra épülő terméket fejlesszünk ki. 

Olyan technológiákat, amelyek segítségével a legmagasabb érzékenységű és pontosságú gáz adagolást lehet végrehajtani a tüdőben mindamellett, hogy a komplikációkat a lehet legalacsonyabb szinten tartjuk. A Flow-i termékek megbízható és mind e mellett könnyen használható termékek. 

Új generáció már az alapoktól fogva

A lélegeztetési teljesítmény nem csak a lélegeztetési módok változatosságát foglalja magában, még inkább a megbízhatóság és pontosságot, amivel a betegeket altatógázzal ellátjuk és lélegeztetjük.

  • ICU Servo gáz modul: 200l/perc áramlás teljesítményt biztosít, a nyomást és a légáramlást változtatva minden légzéskor a beteg igényeinek megfelelően
  • Egyedi és szigorú Térfogat Reflektor rendszer: Elősegíti a 98% visszalégzés elérését. A Térfogati Reflector soha nem üres annak érdekében, hogy a megszakítás nélküli lélegeztetést biztosítsa és hatékonyan kompenzálja a kimaradásokat. Oxigénnel vezérélet ezáltal csökkentve a hypoxia veszélyét.
  • Elektronikusan szabályozott párologtató befecskendező : A legpontosabb mennyiségű altatógáz bejutása érdekében.

Flow-i katalógus letöltése (angol)


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink