Luckey – Céges beléptető rendszer egyetlen eszközben

A saját irodával rendelkező cégek számára sokszor problémát jelent az, hogy könnyen, egyszerűen menedzseljék alkalmazottaik hozzáférését a különböző irodai- és raktárhelyiségekhez. Erre kínál megoldást az ISEO Libra okos zárhoz fejlesztett Luckey nevű applikáció.

A nagyobb irodaházakban elérhető beléptető rendszerek segítségével könnyedén menedzselhető az, hogy ki, mikor, milyen ajtót nyithat. Az ilyen megoldások kiépítése azonban sokszor több millió forintba kerül, nem beszélve a rendszer telepítése során szinte elkerülhetetlen fúrásról és faragásról. Erre kínál kedvező árú alternatívát az ISEO Libra okos zár, illetve a mellé beszerezhető Luckey nevű applikáció, mellyel könnyedén menedzselhető, hogy alkalmazottaink hová, melyik ajtón mehetnek be.

Az éves licenc keretében elérhető app segítségével távolról engedélyek adhatók, és persze szükség esetén azonnal vissza is vonhatók. A megoldás segítségével ajtócsoportokat is létre tudunk hozni, így egyetlen virtuális kulccsal több ajtóhoz is hozzáférést adhatunk (pl.: a főbejárathoz és a kolléga saját irodájához).

A rendszer kiépítése nem igényel fúrást, illetve faragást, minden nyitási esemény, mint ahogy a zárban lévő elemek aktuális töltöttségi szintje is, online nyomon követhetők.

 

Szeretne többet megtudni az ISEO Libra okos zár és a Luckey képességeiről? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.